Isabelles Hudvård i Malmö
Isabelles Hudvård i Malmö
Jag utför ansiktsbehandlingar med produkter från dermalogica

Om Isabelles Hudvård

Jag startade Isabelles Hudvård år 2012. Jag började själv använda produkter från dermalogica 2011 och det blev en självklarhet för mig att välja att arbeta med detta hudvårdsmärke när jag startade mitt företag. 

Jag gick min utbildning till hudterapeut på Gilda skolan i Malmö 2011 där jag tog en internationell CIDESCO examen. Jag går ofta på kurser för att hela tiden kunna få uppdaterade kunskaper om produktnyheter och nya behandlingstekninker. År 2019 blev jag certifierad dermalogicaexpert. Jag har en bred kunskap om hudvårdsmärket och hur man ska kunna skräddarsy en dermalogicabehandling på bästa sätt.  

Hos mig är du alltid välkommen!

Isabelles Hudvård i Malmö
Isabelles Hudvård i Malmö
Om dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden.

Jane Wurwand är grundaren av dermalogica och har en tydlig vision om vad seriös och professionell hudvård är. Hon har med sitt ledarskap fått dermalogica att växa till ett av världens största hudvårdsmärken. 

Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används och rekommenderas av hudterapeuter i över 100 länder.

 

Produkterna är utvecklade med ett miljötänkande då samtliga förpackningar är återvinningsbara.

Inga animaliska ingredienser används och produkterna testas inte på djur. Dermalogica tillverkas i Kalifornien, USA, och håller de högsta standarderna för tillverkning och produktion. 

För mer information om produkterna hittar du på länken nedan.

www.dermalogica.se