Isabelles Hudvård i Malmö
Isabelles Hudvård i Malmö
Jag utför professionella behandlingar med fokus på både avkoppling och resultat.

Om Isabelles Hudvård

Jag är diplomerad - samt auktoriserad hudterapeut och har arbetat i branschen sedan 2011. Jag startade Isabelles Hudvård år 2012 och har sedan dess arbetat med det välkända hudvårds märket dermalogica.

Jag går ofta på kurser för att hela tiden kunna få uppdaterade kunskaper om nya produkter och nya behandlingstekninker. År 2019 valde jag att bli en certifierad dermalogica expert. Certifkatet vill visa att man har en bred kunskap och erfarenhet om hudvårdsmärket och hur man ska skräddarsy dermalogicas ansiktsbehandlingar på bästa sätt.  

 

Hos mig är du alltid välkommen!

Dermalogica handlar inte om lyx och glamour utan istället ligger fokus på hudens hälsa och passar dig som vill ha synliga långsiktiga resultat.

Produkterna är fria från tilltäppande mineraloljor, allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg - och parfymämnen. De innehåller heller inga uttorkande S.D. alkohol. 

När du bokar en dermalogicabehandling hos mig får du möjlighet att uppleva professionella behandlingstekniker och även en möjlighet att få kunskap om vad just din hud behöver. 

Om dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden.

Jane Wurwand är grundaren av dermalogica och har en tydlig vision om vad seriös och professionell hudvård är. Hon har med sitt ledarskap fått dermalogica att växa till ett av världens största hudvårdsmärken. 

Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används och rekommenderas av hudterapeuter i över 100 länder.

 

Produkterna är utvecklade med ett miljötänkande då samtliga förpackningar är återvinningsbara.

Inga animaliska ingredienser används och produkterna testas inte på djur. Dermalogica tillverkas i Kalifornien, USA, och håller de högsta standarderna för tillverkning och produktion. 

För mer information om produkterna hittar du på länken nedan.

www.dermalogica.se