Följ oss på Facebook Kontakta Isabelles Hudvård i Malmö
0730-928236
Ansiktsbehandling Malmö
Ansiktsbehandling Malmö

Microbehandling 30 min

En behandling som utförs efter hudens behov. Perfekt för dig som vill ha en snabb uppfräschning av huden eller bara en stunds avkoppling. (Om du har mycket pormaskar som behöver tömmas så rekommenderas några av dem längre ansiktsbehandlingarna).

Pris: 450 kr

Ansiktsbehandling Klassisk 60 min

I denna behandling ingår det rengöring av huden, hudanalys, peeling, portömning, avkopplande ansiktsmassage, ansiktsmask. Avslutas med en ansiktskräm.

Användning av produkter under behandlingen - anpassas efter hudtyp/hudtillstånd.

Pris: 595 kr

Kemisk peeling AHA 75 min

 I denna behandling ingår det en peeling med AHA syra som går ner på djupet och ger en ordentligt uppfräschning av huden. Perfekt för dig med en grovporig hud med mycket pormaskar

Att tänka på inför denna behandling. Det rekommenderas att inte sola på minst 2 veckor och använd solskyddsfaktor med minst SPF30 efter behandlingen. Undvik att träna samma dag. Behandlingen rekommenderas ej om du är gravid eller ammar, har tagit Roaccutan de senaste två månaderna. 

För mer information om behandlingen kontakta gärna mig så svarar jag på era frågor.

Pris: 695 kr

Ansiktsbehandling Deluxe 90 min

En lyxig behandling på 90 minuter, där stor fokus ligger på avkoppling och välbefinnande.

Inleds med en avslappnande massage av rygg och nacke. Avslutas med en ansiktsbehandling efter hudens behov.

Pris: 840 kr

Ansiktsbehandling Multivitamin 75 min

Ett vitaminkoncentrat med AHA syra som bekämpar bland annat fina linjer och rynkor men även en torr och glåmig hud. En lyxig behandling som både ger ett fantastiskt resultat och avslappning till kropp och själ!

Under behandlingen får du även en svalkande, återfuktande ögonmask

Att tänka på inför denna behandling. Det rekommenderas att inte sola på minst 2 veckor och använd solskyddsfaktor med minst SPF30. Undvik att träna samma dag. Behandlingen rekommenderas ej om du är gravid eller ammar. 

För mer information om behandlingen kontakta gärna mig så svarar jag på era frågor.

Pris: 760 kr

Face Mapping 15 min

Face Mapping är en professionell hudanalys där man går igenom huden i olika steg. (Ingår i alla ansiktsbehandlingar).
Behandlingen inleds med rengöring av huden så att en optimal analys går att genomföra, avlutas med en ansiktskräm efter hudtyp/hudtillstånd.

Pris: 250 kr

Några tips inför din behandling

En ansiktsbehandling rekommenderas inte om man använder utskrivet läkemedel som exempelvis Roaccutan, om så är fallet ska man vara utan detta i minst 2 månader. Undvik att använda peeling på huden veckan innan din behandling.

Ifall du är gravid, äter några speciella mediciner eller kanske är allergisk mot någonting inom hudvård – meddela detta gärna till oss innan vi påbörjar din behandling. En ansiktsbehandling rekommenderas inte vid förkylning, feber, inflammationer, munsår eller solbränd hud.

 

Ifall du är man och vill boka en ansiktsbehandling, får du gärna ha rakat dig dagen innan så att du får ett optimalt resultat av behandlingen.