Följ oss på Facebook Kontakta Isabelles Hudvård i Malmö
0730-928236
Ansiktsbehandling Malmö
Ansiktsbehandling Malmö

Microbehandling 30 min

Har du en hud med mycket pormaskar, rödflammighet/ytliga kärl eller brist på fukt och näring?

En behandling där man fokuserar på det viktigaste för just din hud.

Pris: 450 kr

Ansiktsbehandling Klassisk 60 min

Rengöring, hudanalys, putsning av bryn, peeling, ånga, portömning, serum, massage, ansiktsmask och avslutas med en ansiktskräm passande din hud. Passar både män och kvinnor.

Pris: 595 kr

Kemisk peeling AHA/BHA 75 min

Denna behandling ger dig en ordentlig uppfräschning av huden. Perfekt för dig med mycket pormaskar, trött och livlös hud.

Att tänka på inför denna behandling. Det rekommenderas att inte sola på minst 2 veckor och använd solskyddsfaktor med minst SPF30 efter behandlingen. Undvik att träna samma dag. Behandlingen rekommenderas ej om du är gravid eller ammar, har tagit Roaccutan de senaste två månaderna. 

För mer information om behandlingen kontakta gärna mig så svarar jag på era frågor.

Pris: 695 kr

Ansiktsbehandling Acne 45 min

En behandling för dig med acne i vuxen ålder. Den rensar bort acnebakterier och dämpar en inflammerad hud. Rengöring, hudanalays, peeling med AHA och salisylsyra, ansiktsmask och avslutande ansiktskräm. Det ingår ej portöming i denna behandling.

Det går inte att boka denna behandling via hemsidan utan endast via telefon eller mail. För mer information om behandlingen kontakta mig gärna så svarar jag på dina frågor.

Pris: 550 kr

Ansiktsbehandling Deluxe 90 min

En lyxig upplevelse för dig som vill unna dig något lite extra. Behandlingen inleds med en avslappnande rygg – och nackmassage. Avslutas med en klassisk ansiktsbehandling.

Pris: 840 kr

Ansiktsbehandling Multivitamin 75 min

Ett vitaminkoncentrat med AHA syra som bekämpar linjer, rynkor och pigmenteringar. En lyxig behandling som både ger ett fantastiskt resultat och avslappning till kropp och själ!

Under behandlingen får du även en svalkande, återfuktande ögon - och läppmask

Att tänka på inför denna behandling. Det rekommenderas att inte sola på minst 2 veckor och använd solskyddsfaktor med minst SPF30. Undvik att träna samma dag. Behandlingen rekommenderas ej om du är gravid eller ammar. 

För mer information om behandlingen kontakta gärna mig så svarar jag på era frågor.

Pris: 760 kr

Face Mapping 15 min

Face Mapping är en professionell hudanalys där huden delas in i 14 olika zoner då varje zon studeras noggrant. På så sätt kan man enkelt se vad just din hud behöver och kan därmed skräddarsy bra rekommendationer för just dig. En Face Mapping ingår i alla ansiktsbehandlingar. Rengöring, hudanalys. Avslutas med en ansiktskräm passande din hud.

Pris: 250 kr

Några tips inför din behandling

En ansiktsbehandling rekommenderas inte om man använder utskrivet läkemedel som exempelvis Roaccutan, om så är fallet ska man vara utan detta i minst 2 månader. Undvik att använda peeling på huden veckan innan din behandling.

Ifall du är gravid, äter några speciella mediciner eller kanske är allergisk mot någonting inom hudvård – meddela detta gärna till oss innan vi påbörjar din behandling. En ansiktsbehandling rekommenderas inte vid förkylning, feber, inflammationer, munsår eller solbränd hud.

 

Ifall du är man och vill boka en ansiktsbehandling, får du gärna ha rakat dig dagen innan så att du får ett optimalt resultat av behandlingen.