Isabelles Hudvård i Malmö
Isabelles Hudvård i Malmö
Om dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden.

Hos dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller några komodogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar.

produkterna är fria från tilltäppande mineraloljor, allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg - och parfymämnen. De innehåller heller inga uttorkande S.D. - alkohol.

Som dermalogica terapeut får jag hela tiden kontinuerlig uppdatering inom det allra senaste inom produktutveckling och olika behandlingsmetoder. I en dermalogica behandling får du alltid en noggrann kartläggning av ditt ansikte. På så sätt kan jag lättare ge dig råd om vilka produkter som passar just din hud. 

 

Jane Wurwand är grundaren av Dermalogica och har en tydlig vision om vad seriös och professionell hudvård är. Hon har med sitt ledarskap fått Dermalogica att växa till ett av världens största hudvårdsmärken. 

Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används och rekommenderas av hudterapeuter i över 100 länder. Produkterna är utvecklade med ett miljötänkande då samtliga förpackningar är återvinningsbara.

Inga animaliska ingredienser används och prdoukterna testas inte på djur. Dermalogica tillverkas i Kalifornien, USA, och håller de högsta standarderna för tillverkning och produktion.